søndag den 2. marts 2008

Evaluering


Hej så er det regnskabets time. Det her med 23 ting har været,både hårt og sjovt. Jeg var skeptisk da vi skulle starte (Mente at det var lidt nørdet) Men da vi først kom igang for alvor var jeg solgt. At have sin egen blog er sku da meget fedt. At der så ikke kommer nogle kommentarer nå ja måske en dag.
Man kan så sige at det meste bare var for at prøve at navigere i cyber space.Mange af de steder jeg har oprettet mig på, tror jeg,at jeg ikke kommer til at besøge ofte. Men nogle steder vil jeg ikke give slip på, det er selfølgelig: Min blog, alt der har med google at gøre, msn, flickr, deezer, podhead, og vod pod. Resten ligger lidt i dvale.
Så man kan godt sige at der er en ny verden der har åbnet sig for mit vedkommende.
Det eneste negative jeg vil sige er at havde det ikke været for de flinke it folk der har holdt workshops, og været flinke til at komme forbi når det så sort ud var jeg ikke kommet til vejs ende. Så stort tak til dem. Det at få tid til at fordybe sig i tingene har manglet. Det skal også siges: Det at ikke have sin egen maskine har også været et problem. men alt i alt en godkendt øvelse. Tak for det

Ingen kommentarer: